NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Târgu Frumos cheltuie peste 700.000 de euro pentru modernizarea unei grădinițe

În perioada următoare, pe data de 19 noiembrie, Primăria Târgu Frumos organizează o licitație pentru lucrări de modernizare și extindere a Grădiniței nr.1, de pe strada Petru Rareș, nr.13.

Lucrarea beneficiază de fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020 Axa Prioritară 10 – „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale”. Prevederea bugetară este de 3,4 milioane lei, fără TVA, adică 723.000 de euro. Suprafața afectată de lucrări va fi de 1.428 metri pătrați.

„Implementarea proiectului propus vizează reabilitarea, modernizarea și extinderea Grădiniței cu program prelungit nr.1. Prin intermediul acestor acțiuni se vor asigura condiții optime de desfășurare a actului educațional la standarde europene și în concordanță cu legislația în vigoare. Totodată, rezultatele așteptate vizează asigurarea condițiilor optime de pregătire a preșcolarilor, șanse egale, dezvoltarea abilităților de comunicare și relaționare, iar cadrelor didactice un mediu de lucru plăcut, bază logistică modernă și posibilitatea de a se exprima într-un cadru favorabil dezvoltării personale și profesionale a școlarilor”, se arată în caietul de sarcini.

sursa www.bzi.ro

 

loading...
Advertisements

Related posts

Bacăul îi dă o palmă Iașului în scandalul autostrăzii A8. „Vrea să ne bage cuțitul în spate”

Redacția

Specialist trimis de ministrul Niță pentru a inspecta Barajul Lunca Pașcani. Lucrările ar putea fi reluate în primăvară

Marius Parteni

Primăria a cheltuit jumătate de miliard de lei vechi pentru studii la două școli din Pașcani

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site