NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Negocieri cu scandal pentru noua componență a comisiilor de specialitate. Un consilier PSD a trecut la amenințări!

Astăzi au avut loc discuții între reprezentanții PNL, PSD și Pro România, pe marginea subiectului privind reorganizarea activității comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local. Ele s-au încheiat fără nici o concluzie, după ce PSD a părăsit sala cu scandal.

Din partea social-democraților la discuții au fost prezenți fostul viceprimar Gabriela Nedelcu și Mihai Dediu. PNL a fost reprezentat de Cătălin Conache și Petronica Constantinescu. La discuții au ajuns inclusiv primarul și viceprimarul.

PSD a cerut majoritate în două comisii și președinția acestora, dar nu au primit răspunsuri favorabile. În acel moment, Mihai Dediu ar fi trecut la amenințări, cu plângeri penale și blocarea activității. Mai mult, ar fi trânti și un scaun.

Celor din PSD li s-a adus aminte că la momentul la care ei au condus Primăria și Consiliul Local, au ținut opoziția departe de orice decizie la nivelul comisiilor. 

  

„Să nu ne uităm în urmă, ce a fost, a fost”, ar fi susținut cei din PSD, care astăzi dețin președinția comisiei de învățământ.

Gabriela Nedelcu și Mihai Dediu nu au răspuns apelurilor pentru a oferi explicații, legate de ceea ce s-a întâmplat la discuții. PNL este dispus să ofere și președinția comisiei de urbanism, dar nu și majoritate în acestea.    

Advertisements

Related posts

Podul Satului din comuna Tătăruși va fi reconstruit din temelii

Marius Parteni

Pintilie recomandă șefilor Primăriei să verifice calitatea apei, din rețele, care ajunge în casele consumatorilor

Marius Parteni

A fost predat amplasamentul gropii de gunoi din Pașcani către firma ce o va sigila

Răzvan Grecu
Încarcă...