NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos: Campanie de împădurire a terenurilor degradate

Primăria orașului Târgu Frumos participă la campania de creștere a fondului forestier din județ. Astfel, pe această cale administrația din Târgu Frumos anunță proprietarii de terenuri degradate din localitate, indiferent de forma de proprietate, în vederea includerii într-un perimetru de ameliorare.

Aceștia trebuie să se adreseze Primăriei Târgu Frumos, Birou Cadastru Agricol și Protecția Mediului, pentru mai multe detalii. Terenurile trebuie să aibă număr cadastral, iar proprietarii își păștrează dreptul de proprietate, atât în timpul, cât și după efectuarea lucrărilor.

Județul Iași este unul dintre cele 16 județe deficitare în păduri, adică un județ în care suprafața fondului forestier reprezintă mai puțin de 30% din suprafața totală a acestuia.

Consiliul Județean va demara o campanie de creștere a fondului forestier al județului, prin împădurirea terenurilor degradate. A fost transmisă o solicitare către toate Primăriile din județ, pentru a oferi sprijin activ în identificarea terenurilor degradate, care să poată fi împădurite cu finanțare de la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

  
Advertisements

Related posts

Oameni ai locului (6 August 2015): Avantajele voluntariatului – Asociatia SUPER TINERI (ASIRYS)

Redacția

Târgu Frumos: Program de colectare a deșeurilor voluminoase

Redacția

Campionatul Naţional de Scrabble, Târgu Frumos

Ema Roman
Încarcă...