NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Primăria Pașcani recrutează personal pentru deschiderea celui de-al doilea flux de vaccinare

Un nou flux de vaccinare va fi deschis la Pașcani, începând cu data de 15 martie. În acest sens, administrația locală anunță recrutare de personal medical ( medici și asistenți) și personal de suport (registratori).

Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței săptămânale, care s-a desfășurat ieri la Primăria Pașcani.

Primarul Marius Pintilie a declarat că al doilea flux de vaccinare va fi deschis tot în cadrul sălii de sport a Colegiului ”Mihail Sadoveanu”.

Condițiile care trebuie îndeplinite de către persoanele interesate de recrutare:

  

Primăria Municipiului Pașcani recrutează personal format din medici, asistenți medicali și registratori în vederea deschiderii unui al doilea flux de vaccinare în cadrul Centrului de vaccinare din incinta sălii de sport a Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani. Persoanele interesate sunt rugate să trimită o cerere scrisă la adresa de E-mail: office@primariapascani.ro sau să o înregistreze la Ghișeul unic al primăriei.

Informațiile legate de condițiile ce trebuie îndeplinite, de contractare și de plata serviciului prestat se găsesc consultând următoarele documente :

• ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 3 din 15 ianuarie 2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății.

Link: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/236209

• ORDIN nr. 72 din 29 ianuarie 2021 privind stabilirea reglementărilor pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 1 alin. (8) și art. 2 alin. (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății

Link: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/236858

• ORDIN nr. 73/83/2021 pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 4 alin. (2) și (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății

Link: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/236867

Conform ultimelor informații transmise de Direcția de Sănătate Publică, în județul Iași au fost vaccinate până astăzi, 86.323 de persoane.

Advertisements

Related posts

Ședință de urgență, on-line la CJ Iași! La Pașcani stăm în așteptare!

Redacția

90 de persoane din județul Iași testate la domiciliu, în ultimele 24 de ore

Oana Cordoneanu

Tu ştii ce beneficii ai dacă înghiţi miere de albine în fiecare seară?

Redacția
Încarcă...