NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani atacă programul „Anghel Saligny” cu trei loturi de străzi pentru care vizează finanțare!

Documentația privind cererea de finanțare a Primăriei Pașcani din cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny”, pentru asfaltarea unor străzi, a fost modificată. Consiliul Local a aprobat propunerea primarului în ședința de Consiliu Local ce a avut loc săptămâna trecută.

Documentația adoptată în ședința ordinară din luna octombrie a fost împărțită pe trei loturi. Sunt trei loturi de case, însoțite de devize și cerere de finanțare.

“Am luat această decizie ca urmare a consultărilor cu reprezentanți ai Consiliului Județean, consultanți, alți primari. Sunt trei loturi ce le-am stabilit, pentru care solicităm finanțare. Menținem lista inițială, dar pe fiecare lot împarte am mers cu devizie și cerere de finanțarea separate”, a explicat primarul Marius Pintilie.

Lotul 1 de străzi este cuprins de – Șoseaua Națională, Plăieșului, Victoriei, Brațeș, Amurgului și Mușatinilor, în valorea de aproximativ 10 milioane de lei.
Lotul 2 – Aleea 22 Decembrie, Stănelor, 16 Februarie, Nicolae Bălcescu și Petru Rareș, în lucrări estimate la 7,8 milioane lei
Lotul 3 – Matei Basarab, Salcâmului, Nuculeț, Trandafirilor și Frunzelor, valoarea estimată de 4,6 milioane lei.

  

Valoarea totală a fondurilor vizate prin programul “Anghel Saligny” depășește 22 milioane de lei.

Advertisements

Related posts

PNL şi PMP boicotează şedinţa de azi a CJ, de la Ruginoasa. „Ne-am săturat de circul făcut de Maricel Popa“

Redacția

23 de camere de supraveghere în zona Deal: Sunt vizate școlile și intersecțiile!

Marius Parteni

Municipalitatea plătește cu 50% mai mult la ApaVital decât la Prest Serv Apa, însă nu a încasat nimic de la operatorul ieșean în contul redevenței anuale. Vezi ce sume s-au plătit și pentru ce servicii!

Răzvan Grecu
Încarcă...