RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Primăria demolează imobilul unde zeci de tineri fac sport. Instructorul Podaru cere înțelegere

Unul dintre cei mai vechi instructori de culturism din municipiul Pașcani este somat de Primărie să părăsească o clădire lăsată în paragină, dar transformată într-o sală de antrenament de către acesta. Este vorba despre o cameră din spatele școlii „Iordachi Cantacuzino”, din apropierea Parcului Peștișorul. Aceasta a fost modernizată și transformată într-o sală de forță, unde zeci de tineri vin să facă sport.

 

Motivația executivului este aceea că pe respectiva locație va fi amenajat un parc, după ce va fi demolată în totalitate clădirea fostei Case de Copii.

  

 George Podaru, instructorul despre care este vorba, a mers astăzi în audiență la viceprimarul Vasile Axinte. El i-a înmânat o scrisoare din partea asociației pe care o reprezintă, care conține câteva puncte. Instructorul solicită clemență până la momentul la care va fi demolată clădirea, dar și un spațiu pentru continuarea activității.”Suntem o asociație non-profit. Nu am solicitat nimic până în prezent Primăriei, nici un ajutor. Cred însă că am putea primi un alt spațiu dacă cel în care funcționăm acum va fi demolat”, ne-a declarat George Podaru.

 Viceprimarul Vasile Axinte, cel care a primit astăzi scrisoarea, spune că i-a dat câteva variante instructorului.”I-am spus să vorbească cu direcotorul școlii „Iordachi Cantacuzino’”. Îi trebuie o sală mare. Noi ne vom apuca de proiectul privind amenajarea parcului în cel mult trei luni de zile. Până atunci poate să mai stea acolo”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului.

 Instructorul sportiv a apelat și la unii consilieri lcoali de la care speră să primească susținere, mai ales că nu vorbește despre o activitate care să îi aducă vreun profit personal.           

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Soția afaceristului pășcănean decedată într-un accident rutier în Republica Moldova a fost condusă pe ultimul drum (VIDEO)

Răzvan Grecu

Muniție neexplodată descoperită în grădina unei familii din Valea Seacă

Redacția

Primăria din Ruginoasa şi-a achiziţionat maşină de Pompieri

Marius Parteni
Încarcă...