NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Disperare pentru o femeie cu 447 lei pensie și 700 lei factură la căldură.”Nu am din ce supravețui. Sper să mă ajute primarul”

Pășcănenii resimt din plin majorarea prețului la utilități, mai ales la căldură. Astăzi, cu ochii în lacrimi, o pensionară de 70 de ani a venit la audiențe pentru a cere ajutor primarului.

 

 Aurica Chiriac locuiește la ultimul etaj al blocului Moldova. Femeia este singură, soțul ei fiind decedat de 11 ani. Factura la căldură pe luna decembrie a speriat-o tare.700 lei factura la încălzire. Nu am de unde să plătesc. Sunt bolnavă cronic, locuiesc singură. Am trei camere, dar am deschis repartitoarele doar într-o cameră. M-am înghesuit eu, dar văd că nu am făcut nimic”, ne-a declarat Aurica Chiriac.

  

 Disperarea femeii a fost atât de mare când a primit factura încât nu a mai fost în stare să citească toate informațiile de pe ea. Abia astăzi, după ce a discutat cu vicepriamrul Vasile Axinte, s-a mai liniștit puțin.”Este adevărat, factura este mare. Doamna nu a văzut că erau scăzuți 200 de lei, din ajutorul pe care Guvernul îl alocă. În factura pentru ianuarie, când va fi operat și ajutorul de la Primărie, va avea o factură mult mai mică”, a explicat viceprimarul Axinte.        

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un bărbat din Stolniceni Prăjescu și-a prins mâna într-un tocător de furaje

Oana Cordoneanu

România ocupă locul trei în topul celor mai bune țări în care să lucrezi de acasă

Redacția

Gutuile, fructele aurii şi parfumate ale toamnei. Rețete culinare cu gutui

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site