NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria dă primele explicații în cazul întârzierii asfaltării trotuarului ce duce la Școala „Ion Creangă”

Lucrările pentru asfaltarea unei porțiuni din trotuarul care duce către Școala „Ion Creangă”, acolo unde învață acum elevii de la Școala „Iordache Cantacuzino”, au generat nemulțumirea unor pășcăneni din cauza faptului că acestea nu s-au terminat înainte de începerea anului școlar.

Prezent în conferința de presă din această după-amiază, Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani, a explicat de ce s-a ajuns la această situație. Conform declarațiilor făcute de acesta, întârzierea finalizării acestor lucrări a fost cauzată de firma care livrează bitumul asfaltic.

„Am ajuns la jumătate cu asfaltul. A fost o discuție pentru săptămâna asta, dar cei de la Târgu Frumos… Acum să vă explic de la început cum a fost, că așa ați înțeles că nu s-a vrut, că așa au stabilit unii alții. Problema cea mai mare a fost cu acest trotuar, pentru că noi oricum am avut și alte activități, am lucrat și am discutat cu cei de la Târgu Frumos și ne-au spus că nu au pentru perioada următoare când să ne dea asfalt, decât pe data de 13 (n.r. septembrie) exact când a început școala. Deci nu au stat, cum s-ar spune, ei la cheremul nostru ci noi depindem cumva de ei, pentru că sunt niște instalații și se fac niște consumuri până când se face bitumul respectiv. Am început cu data de 13 și am lucrat în fiecare zi. Ei au situația cu meteo și ne-au avertizat că se strică vremea. De asta noi am asfaltat totată săptămâna aceea și pe urmă am mers și am curățat tot trotuarul până în capătul străzii. Acum urmează, la fel, să vedem mâine, dacă nu luni dacă dau drumul la asfalt, ne livrează și-l punem. Facem toată zona, tot trotuarul de acolo. Vreau să facem inclusiv trotuarul din jurul Grădiniței Agape,” a explicat viceprimarul Cristian Rățoi.

Reamintim că într-o conferință de presă recentă, Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani, a anunțat că anul viitor ambele trotuare de pe strada Dragoș Vodă vor fi reabilitate. Această promisiune a fost reconfirmată astăzi și de Cristian Rățoi.

  
Advertisements

Related posts

Un fost profesor de limba română care a pregătit zeci de generații de elevi a încetat din viață în urma unui accident stupid

Marius Parteni

Predarea către CNI a terenului pentru construcția unei creșe a fost amânat. Iată motivele!

Marius Parteni

Decretul de instituire a stării de urgență a fost publicat! Poliția locală trece din subordinea primarului, în subordinea Ministerului Afacerilor Interne!

Redacția
Încarcă...