RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a închis comunicarea cu cetăţenii pe forumul instituţiei

Cetăţenii care obişnuiau să ridice probleme sau pur şi simplu să-şi exprime opiniile pe forumul Primăriei, nu mai au această cale de comunicare cu edilii oraşului.

 

 

  

Dacă în trecut, ei puteau comunica cu şefii autorităţii locale  prin intermediul unui forum pentru sugestii şi reclamaţii, acum acest lucru nu mai este posibil.

Reprezentanţii Primăriei susţin că au fost nevoiţi să blocheze mesajele,  din cauza unor postări indecente, care tot apăreau în perioada 2007 – 2008.

Legat de forumul Primăriei Paşcani, a fost o problemă prin anul 2007 – 2008 cu acest forum. O serie de roboţi au atacat forumul, făcând câteva postări indecente, moment în care informaticianul Primăriei a luat decizia de a bloca comentariile din partea publicului. Căutăm o soluţie de a securiza mai bine această pagină. Probabil, de anul viitor, formul va fi funcţional”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

Din 2008 şi până în prezent, problema nu a fost soluţionată, în condiţiile în care, din 2008 şi până în 2012, forumul vocea cetăţeanului a funcţionat, fiind utilizat de mare parte dintre cetăţeni, ce trimiteau sugestii şi ridicau probleme, la care  primeau şi răspunsuri. 

Related posts

Câinii fără stăpân vor fi strânși de pe străzi și duși în adăpost

Iulia Huțanu

Blestemul titlurilor de proprietate.Primarii din județ s-au întâlnit cu prefectul

Redacția

Guvernul va furniza 50 de măști gratis, timp de două luni, pentru 2,3 milioane de persoane. Categoriile vizate de această măsură

Redacția
Încarcă...