RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Paşcaniul intră în atmosferă de sărbătoare! Autorităţile promit două orăşele ale copiilor

De câteva zile, în zonele centrale ale oraşului au început să apară ornamente care anunţă venirea sărbătorilor de iarnă. Scările mici şi cele mari au fost decorate deja, iar următoarele zone vizate sunt Esplanada şi piaţa Casei de Cultură.

 

 

  

“Cei de la Gospodăria Comunală au început deja să monteze instalaţiile pe scările mari, scările mici, Esplanadă, zona deal,şi zona Casei de Cultură”, spun reprezentanţii Primăriei.

Spre deosebire de anul trecut, când şefii Primăriei au amenajat o tentativă de Orăşel al Copiilor, amplasând două figurine gonflabile şi două căsuţe de lemn în piaţa Casei de Cultură, acum vor să fie profi şi să investească mai mult pentru bucuria celor mici.

Ei vorbesc despre amenajarea Orăşelului Copiilor în două zone din Paşcani, şi anume, în Parcul Municipal şi în spatele Primăriei.

“O să facem o rectificare de buget în care încercăm să prindem o sumă de bani pentru organizarea Orăşeului Copiilor într-un mod mai profesionist, şi am cerut oferte din partea unor firme. Avem însă experienţa anilor trecuţi în care firmele vin cu nişte oferte prea mari ca şi sumă,  chiar şi pentru un municipiu. Vrem să amenajăm Orăşeul Copiilor în două zone, şi anume, platoul de la Parcul Peştişorul şi lângă fântana arteziană de la Primărie”, mai completează aceştia. 

Related posts

Mobilierul nou, achiziționat pentru Școala „Iordache Cantacuzino” din bani de la bugetul local și donații, a început să fie asamblat

Marius Parteni

Am putea avea o iarnă normală, cu episoade de ger şi de temperaturi ridicate, spune directorul executiv al Școlii Naționale de Meteorologie

Redacția

7 ianuarie 2016 – începe judecata pe fond în dosarul AgroComplex. Instanța supremă a decis că rechizitoriu DNA a fost întocmit corect! Presiune mare pe actualul legislativ local?

Răzvan Grecu
Încarcă...