RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Prima zi de MixMusic Evo 2014 la Pașcani. Aproximativ 3.500 de persoane au participat pe Esplanadă la spectacol! Vezi pe cine a propus Daniel Buzdugan primar la Pașcani! (Video)

Ieri seară, începând cu ora 17.00, a început prima zi de distracție a evenimentului x music xMusic Evo 2014. În fața a aproximativ 3.500 de pășcăneni au urcat pe scena de lângă Poliția municipală Pașcani mai mulți artiști locali, trupa Like Chocolate și Dj Jungle.

Evenimentul muzical avea programat ca prezentatori pentru serile de sambătă și duminică pe vedetele Radio Zu: Daniel Buzdugan și Mihai Morar. Surpriză însă ieri, Daniel Buzdugan a fost prezent la show începând cu ora 20.00 el povestind spectatorilor că și-a început cariera la televiziunea ieșeană BIT TV ce a aparținut familiei Burțilă.

Buzdugan a ținut să amintească pășcănenilor că municipiul lor este reprezentat cu cinste în show biz de Corina Dănilă și Daniel Iordăchioaie. Mai mult, Buzdugan l-a propus publicului ca primar la Pașcani pe artistul Daniel Iordăchioaie. Tot el a mai spus că acesta ar putea fi măcar consilier local.

  

„Cred că ar fi potrivit să-l alegeți pe Daniel Iordăchioaie ca primar sau măcar consilier  local”, a spus prezentatorul show-ului Daniel Buzdugan. 

Reamintim că spectacolele din cadrul evenimentului MixMusic Evolve 2014 vor continua și sâmbătă și duminică de la ora 17.00.

{flv}diverse/27 iunie concert mix music vineri p1{/flv}

{youtube}j3pMfa3nfQA{/youtube}

{youtube}_uwCn5QxDtI{/youtube}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Seară explozivă marca Sadoveanu! Daria Plaiu şi Mircea Lorenț sunt MISS și MISTER BOBOC 2016 (VIDEO)

Redacția

Ora de iarnă revine în acest weekend

Redacția

Cupa ”Mihail Sadoveanu” la șah

Oana Cordoneanu
Încarcă...