NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Cămin cultural și sală de educație fizică în satul Crivești, din comuna Vânători

O nouă investiție începută în comuna Vânători. Vorbim despre construcția unui cămin cultural și a unei săli de educație fizică școlară, în satul Crivești. În cadrul acestui obiectiv va fi realizat un zid de sprijin și sistematizarea zonei. 

Investiția se desfășoară prin Compania Națională de Investiții. Demersurile au fost începute încă de acum zece ani de zile.

“Având în vedere necesitatea construirii unui Cămin Cultural și a unei săli de sport, în satul Crivești, ținând cont de numărul mare de tineri, din anul 2010 am demarat proceduri de întocmire a proiectelor aferente celor două obiective. În urma a numeroase demersuri am obținut finanțare prin Compania Națională de Investiții “C.N.I.” S.A. București. În prezent, lucrăm la amenajarea și consolidarea terenului, pe care vor fi construite obiectivele”, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Primăriei Vânători.

Locația unde vor fi ridicate cele două obiective este în vecinătatea școlii din satul Crivești, și aceasta reabilitată în integralitate. Ea a fost dată în folosință la începerea anului școlar 2019-2020.

Advertisements

Related posts

Cristești: 460 tablete pentru elevi și cadrele didactice

Oana Cordoneanu

Investiţie în infrastructură la Lespezi! Sunt vizate toate satele comunei

Ema Roman

IPJ Iași: Două drumuri județene din zona Pașcani sunt blocate din cauza zăpezii viscolite (VIDEO)

Redacția
Încarcă...