RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prest Serv Apa rămâne fără conducere în 14 zile! Primarul Dumitru Pantazi refuză să spună ce se va întâmpla cu societatea!

Mai sunt doar 14 zile până pe 1 septembrie, dată la care demisiile membrilor Consiliului de Administrație și a directorului general al Prest Serv Apa își vor produce efectele, iar conducerea Primăriei municipiului Pașcani nu a anunțat ce are de gând să facă cu această societate.

 

 

  

De la 1 septembrie fostul operator de apă și canalizare va rămâne fără conducere. Atât membrii Consiliului de Administrație, cât și directorul general Aristotel Katzighera și-au depus demisiile, iar pe 31 august va fi ultima zi din preavizul de 30 de zile pe care legea îl impune. Decizia celor din conducerea PSA a fost luată după ce, în mai multe rânduri, solicitările de aprobare a unui buget și a delegării unui serviciu din subordinea Primăriei au fost refuzate de consilierii locali.

În mod surprinzător, primarul Dumitru Pantazi nu a luat nicio decizie cu privire la înlocuirea demisionarilor, neorganizând până acum concursul de selecție a membrilor Consiliului de Administrație. Conform legii, edilul șef poate numi ca interimar un director general, însă e greu de crezut că vor fi persoane interesate, dată fiind situația societății.

Cu privire la subiectul dat, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Cristian Menegon, a transmis că primarul Dumitru Pantazi a fost în ședințe toată ziua și nu a putut răspunde la solicitarea presei.

 

 

 

Related posts

Un nou proiect pentru sortarea deseurilor in judet

Redacția

Ștergerea datoriei AgroComplex Lunca Pașcani S.A. din nou pe ordinea de zi. NewsPascani.com demonstrează din nou că expertiza extrajudiciară este greșită! Dacă votează hotărârea, consilierii răspund civil pentru prejudiciul produs!

Răzvan Grecu

Zgomote deranjante în zona Vatra, din cauza unor dispozitive folosite împotriva dăunătorilor!

Marius Parteni
Încarcă...