NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Preşedintele PNL, Petrică Dascălu, propune reînfiinţarea locului de joacă de la C5. Viceprimarul Vasile Axinte este de acord!

Problema parcului de joacă dintre blocurile C4 şi C5 pare a fi rezolvată. Propunerea preşedintelul PNL Paşcani de reamenajare a acestuia a găsit un susţinător chiar în rândul actualei administraţii locale.

Prezent în emisiunea “În obiectiv” difuzată ieri seara de postul Actualitatea TV, Petrică Dascălu, a spus că după ce hotărârea de Consiliu Local 96/2013 a fost modificată abuziv pentru a se putea dezafecta locul de joacă de la C5, este normală şi obligatorie reamenajarea acestuia.  

 Propunerea liberalului are susţinerea chiar de la viceprimarul municipiului, Vasile Axinte care consideră că locul de joacă de la C 5 va putea fi reamenajat imediat ce va fi realizată cartea funciară, iar autorizaţia de construcţie va fi eliberată.

  

 “Se va face cartea funciară şi autorizaţia de construcţie pentru locul de joacă de la C5 şi apoi îl vom amenaja din nou. Nu înţeleg de ce nu a ieşit lumea în stradă, în trecut, când un afacerist a construit un magazin pe un loc de joacă?”, a afirmat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Paşcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primăria vrea să dea spre adopție maidanezi! De anul viitor, sterilizarea câinilor cu stăpâni va fi gratuită!

Răzvan Grecu

Firma care a făcut documentația copy paste pentru iluminatul public a fost selectată de pe ”piața liberă”

Răzvan Grecu

Ordonanța militară 12. Suceava iese din carantină

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site