NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Preşedintele Consiliului Judeţean continuă întâlnirile cu reprezentanţii asociaţiilor agricole

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Adomniței, a participat marți la întâlnirea membrilor asociaţiilor crescătorilor de animale din Judeţul Iaşi. Evenimentul a fost organizat de către Camera Agricolă Judeţeană şi face parte din seria întâlnirilor privind acordului sprijinului pentru organizarea şi funcţionarea formelor asociative.

Printre temele dezbătute s-au numărat probleme precum funcţionarea formelor asociative, organizarea târgurilor zonale pentru crescătorii de animale,  irigaţiile pentru baza furajeră, necesitatea ameliorării raselor de animale şi a implicării instituţiilor de profil în sprijinirea crescătorilor, colaborarea cu instituţiile de cercetare de profil.

Advertisements

Totodată, au fost făcute propuneri pentru organizarea unei Burse pentru animale şi a unui centru expoziţional permanent. „Întâlnirea face parte din seria de întâlniri cu reprezentanţii asociaţiilor din domeniul agriculturii. Vreau ca asociaţiile de producători să funcţioneze în adevăratul sens al cuvântului, dar pentru ca acest lucru să devină realitate fiecărui producător trebuie să i se explice avantajele aderării la o astfel de structură. În perioada imediat următoare, acestea vor continua. Urmează să mă întâlnesc cu reprezentanţii formele asociative din apicultură, legumicultură, pomicultură şi culturi de cereale. Sper ca numărul participanţilor să fie cât mai mare”, a declarat Cristian Adomniței.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Pierdere de apă pe strada Crinilor. Traficul greu poate fi cauza!

Marius Parteni

Consilier PSD: „Când am putea avea un serviciu pentru administrarea parcărilor cu plată?”

Marius Parteni

Pășcănenii s-au plâns viceprimarului: Cota comună, pierderile la apă, majorarea prețurilor la utilități și curățenia din municipiu (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site