RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Președintele Consiliului de Administrație de la Eco Salubritate, alți doi membri și fostul manager, au demisionat

Iulian Moraru, președintele Consiliului de Administrație al societății Eco Salubritate S.A. a demisionat din funcție. Ea a fost depusă pe 31 mai și a intrat în vigoare, conform celor scrise de fostul administrator, din aceeași zi.

 

  

 Actul a fost înregistrat la Primăria Municipiului Pașcani în data de 4 iunie și a fost direcționat astăzi către consilierii locali. Din demisie nu reies motivele pentru care Iulian Moraru a renunțat la funcția de administrator al societății Eco Salubritate S.A.

 Gestul acestuia a fost urmat de alți doi membri: Dragoș Ionescu și Vasile Aparaschivei. Anterior demisiilor membrilor Consiliului de Administrație și fostul manager, Eduard Dumea a demisionat.

 Reamintim că această societate se confruntă cu probleme financiare mari, iar începând cu anul viitor va pierde principalul obiect de activitate, colectarea deșeurilor și transportarea acestora la Depozitul Ecologic de la Țuțora.

 Am încercat să obținem un punct de vedere telefonic din partea lui Iulian Moraru și a celorlalte persoane care au demisionat, dar acestea nu au răspuns apelurilor .

 

Related posts

Primăria a primit două oferte pentru semaforizarea intersecţiei de la Spitalul Municipal

Ema Roman

Mizerie și mult haos în piețele din Pașcani! Imagini din februarie 2019 ( FOTO)

Marius Parteni

Autostrada Iaşi – Tg. Neamţ, peste 5-7 ani

Redacția
Încarcă...