RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Premierul Marcel Ciolacu: Majorăm cu 50% indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni, tripleţi şi multipleţi

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul va majora cu 50% indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni, tripleţi şi multipleţi, urmând să fie acordate şi facilităţi fiscale pentru părinţi.

‘Ministerul Muncii vine astăzi (joi n.r.) cu un proiect la care ţin foarte mult: majorăm cu 50% indemnizaţia de creştere a copilului pentru părinţii de gemeni, tripleţi şi multipleţi; acordăm şi facilităţi fiscale pentru părinţi. Majorăm nivelul de venituri supuse impozitului în perioada concediului de creştere a copilului. Astfel, plafonul urcă de la 6.500 lei la 10.500 lei’, a precizat prim-ministrul la începutul şedinţei Executivului.

Guvernul urmează să modifice şi să completeze în acest sens Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor.

radio iasi

  

Related posts

Târgu Frumos: Post vacant scos la concurs de Liceul Special „Moldova”

Redacția

Bărbat în stare gravă, după ce a căzut din copac

Oana Cordoneanu

ProTV: Cinci surori din Pașcani, scăpate din chinurile Iadului (VIDEO)

Redacția
Încarcă...