RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Politicienii din Paşcani, chemaţi la şcoală, să afle problemele cu care se confruntă elevii

Iniţiativă curajoasă în rândul elevilor din Paşcani care s-au decis să discute faţă în faţă cu factorii politici din municipiu, despre problemele reale cu care se confruntă în şcoală.

 

 

  

Preşedinţii Consiliilor Elevilor de la Colegiul “Sadoveanu”, Colegiul “Unirea” şi Liceul “Miron Costin”, îi aşteaptă pe şefii partidelor din municipiu, la discuţii. Invitaţiile au fost lansate deja, iar elevii sunt încrezători că vor primi feedback pozitiv.

Iustin Jalaboi, Nicoleta Selevestru şi Robert Ciurlică sunt cei care reprezintă elevii din municipiul Paşcani. Ei îşi iau rolul în serios şi profită de această ocazie pentru a expune nemulţumirile tinerilor. 

“Astăzi lansăm invitaţii pentru grupurile politice din Paşcani, organizaţiile PNL, PSD şi PMP, care au reprezentanţi în Consiliul Local, să discutăm probleme reale ale elevilor, şi faptul că la nivel de ţară, educaţia este subfinanţată. Ne dorim ca oraşul Paşcani să aibă o finanţare corespunzătoare pentru educaţie, întrucât, dacă nu investim în educaţie nu putem avea tineri pregătiţi, care ulterior să preia ceea ce am creat noi”, a declarat Iustin Jalaboi, preşedintele Consiliului Elevilor de la Colegiul Naţional Mihail Sadoveanu Paşcani.

 

 

 

Related posts

Dionisie Afloroaei, fostul consilier al primarului, este avocatul Legume SA în procesul cu municipalitatea! Pantazi a negat că ar controla societatea prin interpusul său, Florin Stanciu!

Răzvan Grecu

Ultimele decizii în teren luate de comisia de organizare a circulației rutiere!

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe strada Ion Creangă din Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...