NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliția Pașcani caută un piroman. A incendiat mai multe stoguri cu fâneață

Un bărbat care are în jur de 30 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, este căutat la această oră de către polițiștii Secției 6 Rurală Pașcani, fiind suspectat că a provocat intenționat trei incendii. Din fericire în aceste cazuri au fost aprinse câteva stoguri de fân, fără a fi afectate cdse de locuit.

 

Primul incendiu a avut loc la orele 3.00 ale acestei dimineți. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge focul, care ardea într-o grădină. În timpul intervenției șeful echipajului a văzut flăcări la câteva sute de metri distanță și a direcționat în acea zonă alți colegi. La scurt timp a izbucnit un alt foc la o distanță apropiată, fapt ce i-a determinat să creadă că în acest caz ar fi vorba despre o mână criminală. Poliția a fost sesizată iar la această oră persoana bănuită este căutată.      

În decursul zilei de duminică pPompierii pășcăneni au mai fost solicitați să intervină pentru a stinge flăcările care au cuprins un grajdi și două anexe ale unei gospodării din comuna Tătăruși. Aici au intervenit și pompierii de la Serviciul Voiluntar din cadrul Primăriei. 

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Advertisements

Related posts

Tânăr înarmat cu un cuțit imobilizat de polițiștii locali

Marius Parteni

Sancțiuni aplicate de polițiști la Ruginoasa

Redacția

ANAF scoate la licitaţie 30 de mașini confiscate. Îţi poţi lua un Audi A6 cu 800 de lei!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site