NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PNL Paşcani are un nou sediu de partid

Organizaţia  Partidului  Naţional Liberal din Paşcani anunță deschiderea unui nou sediu, care va funcționa  pe toată durata campaniei electorale.

 

 

Ieri dimineață, începând cu orele  11.00  a fost inaugurat un nou sediu de campanie în zona ”vale” a municipiului.  Candidatul PNL  pentru  Primăria  Municipiului  Pașcani, Marius  Pintilie, împreună cu o parte din candidații organizației  noastre  pentru  Consiliul  Local și alți membri ai Biroului Politic  PNL Pașcani  au vizitat noul sediu, unde au avut loc discuții legate de organizarea campaniei electorale.

Sediul a fost amenajat cu sprijinul consilierului local Ion Danu, care a devenit de curând membru al Organizației Partidului Național Liberal din Pașcani.

După inaugurare, echipa PNL a purtat câteva discuții cu cetățenii din zonă, pentru a afla problemele lor și pentru a răspunde întrebărilor acestora.

Deoarece  ne dorim  deschidere față de cetățeni și transparență,  persoanele interesate de proiectele, programul campaniei sau alte detalii legate de echipa PNL Pașcani, înscrisă la alegerile din 5 iunie 2016,  pot găsi aceste informații și la noul sediu din zona vale, Esplanadă.

Purtător de cuvânt PNL Paşcani, Mihaela Iulia Spiridon

 

loading...
Advertisements

Related posts

Comunicat de presă: Economia României ar putea depăşi pentru prima dată în acest an nivelul din 2008

Redacția

Pășcănenii au spus „Da” îndemnului președintelui pe tema referendumului pe justiție

Marius Parteni

Senatorul PSD Florin Constantinescu caută soluții pentru ca tinerii din mediu rural să își deschidă o afacere și pentru asfaltarea șoselelor publice

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site