NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

PNL Pașcani a depus proiect pentru premierea zecistelor de la BAC

Cele două absolvente de liceu cu media 10 la Bacalaureatul din această sesiune  ar urma să fie recompensate de adminisitrația publică locală, la sfârșitul lunii iulie.

 

Propunerea vine din partea consilierilor liberali care au inițiat un proiect de hotărâre în acest sens. Dcaă proiectul va fi aprobat, Maria Grigoriu și Diana Tîrpescu vor primi câte 1000 de lei, diplome și flori, drept recunoștiință pentru reușita lor.

 Maria Grigoriu și Diana Tîrpescu sunt absolvente ale Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”, specializarea matematică- informatică, respectiv filologie. 

„Având în vedere că și rezultatele  acestor eleve din Pașcani au contribuit anul acesta la situarea județului Iași pe locul al II-lea, în clasamentul național al performanței cu privire la examenul de bacalaureat, considerăm că efortul acesta trebuie răsplătit, apreciat, pus în valoare, promovat, în primul rând la nivel local”, se arată în expunerea de motive a inițiatorilor.

Fondurile necesare pentru acoperirea cheltuielilor vor fi suportate din bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Paşcani aferent anului 2017, în valoare de  2.340 lei, alocate din capitolul bugetar 67.02. – sport, cultură, culte.

Advertisements
Loading...

Related posts

Astăzi are loc proba scrisa la titularizare. Peste 27.000 de candidati asteptati la concurs

Redacția

Nemulţumiri în învăţământ! Profesorii îşi vor primi salariile pe data de 14 a fiecărei luni

Ema Roman

Rezultatele obținute de elevii participanți la concursul ”Poezia matematică”, ediția 2019

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site