RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PMP a inaugurat astăzi sediul de la Pașcani

 

Conducerea organizației județene a Partidului Mișcarea Populară, alături de cea din Pașcani, a participat astăzi la deschiderea oficială a sediului de la nivel local. Acesta este situat la parterul blocului D2, de pe strada Eugen Stamate.

  

Protopopul Pavel Postolachi a oficiat slujba de sfințire. Deputatul Petru Movilă, președinte PMP Iași și Sorin Olariu, președintele organizației locale, au susținut că vor fi la fel de receptivi la rezolvarea problemelor cetățenilor și activi în rezolvarea lor.

“Avem de astăzi sediu la Pașcani. PMP va fi la fel de receptiv în relația cu cetățenii, cu problemele ridicate de ei. Vom munci la fel de serios că până astăzi”, au susținut cei doi lideri. În perioada următoare va fi stabilit un program de audiențe, unde cetățenii din municipiu și comunele arondate vor putea sta de vorbă cu deputatul Movilă, consilierii județeni și cei locali.

Related posts

Solicitare de fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru o investiție de care beneficiază comunele Cristești și Valea Seacă

Marius Parteni

Ioan Danu, de la ALDE, s-a înscris în PNL: “Este singurul partid care s-a reformat”

Marius Parteni

Liderul PSD Pașcani nu a votat la alegerile parlamentare, de ieri!

Marius Parteni
Încarcă...