RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Jumătate din comune şi-au deconspirat traseiştii

Instituţia Prefectului a primit deja de la 49 de secretari de comune informaţii privind aleşii locali care au optat să activeze într-un alt partid decât cel care i-a sprijinit în alegeri în baza „ordonanţei traseiştilor”.

„Suntem la mijlocul perioadei de raportări, vom încheia situaţia centralizatoare până la sfârşitul acestei săptămâni”, a declarat prefectul Dan Cârlan. După primirea tuturor informaţiilor, Instituţia Prefectuluiva întocmi, la rândul ei, un alt raport care va fi trimis la Ministerul de Interne.

„La finalul acestei perioade, vom emite un ordin al prefectului prin care vom avea situaţia nou existentă la nivelul aleşilor locali din judeţ”, a mai spus reprezentantul Guvernului în teritoriu. Aleşii locali (primari, consilieri locali, consilieri judeţeni) au avut la dispoziţie 45 de zile pentru a-şi declara apartenenţa politică la un partid sau altul fără riscul de a-şi pierde funcţia publică.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

sursa ziarulevenimentul.ro

 

Related posts

Primarul USR din Mircești trece peste cuvântul oamenilor din comunitate

Redacția

Candiatul PNL Pașcani pentru Camera Deputaților a dat startul campaniei:”Voi lupta, voi face totul pentru ca viața cetățenilor din această zonă să se schimbe în bine” (VIDEO)

Marius Parteni

Demersuri pentru PUG la Moțca

Marius Parteni
Încarcă...