NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Peste 300.000 de doze de vaccin Pfizer vor ajunge joi în țară/ CNCAV a anunțat miercuri că peste 150.000 de doze de la Pfizer și Moderna au expirat

O nouă tranşă de vaccin – 303.030 de doze – de la compania Pfizer BioNTech va sosi joi în ţară, informează Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19. Miercuri, reprezentanții CNCAV au precizat că 152.122 de doze de vaccin anti-COVID – 137.352 de la compania Pfizer și 14.770 de la Moderna – sunt expirate și eliminate din circuitul de administrare.

Noua tranșă de peste 300.000 de doze de vaccin Pfizer va fi livrată pe cale aeriană şi va ajunge joi pe Aeroportul din Otopeni.

Transportul către centrele de stocare este asigurat de firma producătoare, inclusiv pe cale terestră. Vaccinurile sunt transportate în condiţii optime de siguranţă, în containere speciale, cu gheaţă carbonică şi folie etanşă, a precizat CNCAV.

Dozele vor fi distribuite astfel:

  

* Centrul Naţional de Depozitare Bucureşti – 186.030 doze;

* Centrul Regional de Depozitare Braşov – 117.000 doze.

Până la acest moment

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Când prelungește Guvernul starea de alertă. România riscă să intre într-un vid legislativ

Redacția

Anticorpi monoclonali și noi medicamente: iată care sunt aliații vaccinului Covid

Redacția

Republica Moldova: TV8 a retras emisiunea „Politica Nataliei Morari”, după ce jurnalista a recunoscut că e încurcată cu controversatul Veaceslav Platon, din dosarul „furtul miliardului”, cu care a făcut un copil

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site