RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Peste 1.000 de copii sunt înscriși la Clubul Copiilor din Pașcani în anul școlar 2013-2014

Clubul Copiilor din Pașcani se bucură și în aces an școlar de un număr foarte mare de elevi înscriși la cercurile din cadrul instituției.

 

Astfel, în semestrul I din anul școlar 2013-2014 la Club s-au înscris un total de 1.015 copii la cele 11 cercuri.

  

Cele mai căutate domenii de către tinerii din Pașcani au fost pictura, unde s-au înscris 130 de copii în cele 9 grupe coordonate de către profesor Elena Carp, urmat de informatică unde au venit 112 tineri, de asemenea tot în 9 grupe coordonate de către Carmen Tcaci. Și cercul de coregrafie coordonat de Ștefan Dimitriu are succes în rândul copiilor, 110 elevi înscriindu-se anul acesta. Un alt cerc căutat în fiecare an este cel de karting, coordonat chiar de către directorul Clubului Copiilor, profesor Gabriel Ciopraga, unde s-au înscris 107 tineri.

Situația celorlalte cercuri arată în felul următor, chimie experimentală-profesor Maria Vatamanu – 95 de copii,atelierul fanteziei – profesor Anica Grosu 98 copii, muzică ușoară – profesor Costel Lupei, 90 de copii, floricultură – profesor Maria Cepoi 91 copii, navomodele – profesor Vasile Apetrea 96 copii, muzică populară – profesor Gheorghe Arșinel 46 copii și tenis de masă – profesor Ioan Radu 94 de copii.

La celelalte structuri subordonate Palatului Copiilor din Iași din apropiere de Pașcani,cum sunt Hălăuceștiul și Ruginoasa situația arată în felul următor: Clubul Copiilor Hălăucești sunt înscriși un total de 272 de tineri la cele 3 cercuri de gimnastică ritmică, agrobiologie-apicultură și foto-cineclub. La Ruginoasa sunt înscriși un total de 218 copii la cele două cercuri de tapițerie-țesătorie și creație de confecții. 

Citește și {loadposition articlescategoryload} – Shortcut

Related posts

Profesorii merituoşi, recompensaţi

Redacția

Preșcolarii aglomerează traficul din Iași. Se cere modificarea programului elevilor

Redacția

Învață să gândești-Noul slogan propus pentru pășcănenii care vor să descopere enigmaticul sport al minții

Teona Gherasim
Încarcă...