NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Percheziții la locuința unui pășcănean. Din casa unei femei s-au furat bani și bijuterii în valoare de 30.000 lei

 

Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, alături de polițiștii de investigații criminale, cât și jandarmi, au efectuat marți, opt percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat.

 

Acestea s-au desfășurat pe raza localităților Roman, Pașcani și Târgu Frumos .

Din cercetări a reieșit faptul că în noaptea de 17/18 august a.c., persoanele în cauză ar fi pătruns, prin forțarea unei ferestre, în locuința unei femei de 55 de ani, din Roman, de unde ar fi sustras bani și bijuterii din aur. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională  este estimat la aproximativ 30.000 de lei. În urma descinderilor, polițiștii au descoperit o parte din bunurile sustrase, prejudiciul cauzat fiind recuperat în proporție de 50%. Șapte persoane au fost duse la Poliție pentru audieri, printre ele s-a numărat și un bărbat în vârstă de 36 de ani din Pașcani.

În baza probatoriului administrat, trei bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 45 de ani, din Roman, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat și tăinuire.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor implicați în acest dosar.

 

loading...
Advertisements

Related posts

Bărbat bătut cu parul pe o stradă din Stolniceni Prăjescu

Redacția

Târgu Frumos: Amenzi de peste 5.000 lei pentru nereguli în trafic

Redacția

Bătaie în parcul municipal, între două eleve minore

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site