RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pătuțuri pentru bebeluși, donate secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Pașcani

Asociatia ”AMA zâmbet de copil” susține Spitalul Municipal de Urgență Pașcani. Toată secția de Pediatrie a unității medicale a intrat într-un proces de modernizare. Ultimele achiziții făcute de asociație sunt pătuțuri de bebeluș, care au fost montate în trei saloane. Mai este nevoie de paturi mari și de noptiere.

”În secția Pediatrie de obicei sunt 42 de bolnăviori cu însoțitor (sau fără). Nu ne oprim, toată secția Pediatrie va fi renovată și modernizată de Asociația ”AMA zâmbet de copil”, este mesajul postat pe pagina de facebook a asociației.  

O asociație din Iași a venit, în ultimele luni, în sprijinul Spitalului Municipal Pașcani. ”AMA zâmbet de copil” susține unitatea medicală prin diverse donații, dar s-a ocupat în special de renovarea Secției de Pediatrie. Printre ultimele donații se numără oxigenatoare, rampe, paturi mari, medicamente, termopane, noptiere, toate noi și de ultimă generație.

Cine vrea să susțină asociația în acest proiect, dar și în altele, poate intra pe pagina sa de facebook, pentru toate detaliile/ facebook/ Ama zâmbet de copil.

  

Related posts

Dacă vrei să petreci Paștele în carantină, hai la Iași! Autoritățile au pregătit meniul pentru cei care nu doresc să rămână în străinătate și vor să petreacă în stil tradițional

Redacția

Protestul halatelor albe continuă şi astăzi. Sunt asigurate urgențele

Redacția

Un profesor de la Universitatea „Cuza” a făcut teste legate de cele mai eficiente măști anti COVID-19

Redacția
Încarcă...