RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Pașcaniul va avea din nou post local de radio! CNA a votat joi proiectul News FM!

Vești bune pentru pășcăneni! În curând municipiul va avea din nou un post de radio local. Consiliul Național al Audiovizualului a votat, în cadrul concursului pentru atribuirea licențelor radio, proiectul News FM care va emite pe frecvența 89,10 Mhz.

 

  

 

În spatele acestui proiect se află editorul NewsPascani.com și Actualitatea TV, SC MGR Advertising SRL din Pașcani. Conform documentației aprobate de CNA, News FM va avea o emisie de 24 de ore pe zi, iar grila de emisiuni va fi una bogată, cu știri din oră în oră.

 O componentă importantă din grilă va fi segmentul orar 13.00 – 14.00 în care News FM va realiza o emisiune cu telefoane în direct, invitați, comentarii, informații, dezbateri privind evenimente din viaţa economică, socială, culturală şi politică a Pașcaniului.

 Investiția este de aproximativ 20.000 de euro, și va fi realizată în perioada imediat următoare, data lansării urmând a fi anunțată imediat ce ultimele reglaje vor fi terminate.

 Între timp se lucrează și la pagina de internet a News FM care va putea fi accesată la adresa www.news-fm.ro.

 

Related posts

Pompierii pășcăneni au intervenit la două incendii de vegetație

Redacția

Când sărbătorim „Ziua Internațională a Bărbatului”

Redacția

De vorbă cu strada 5 Aprilie 2017: Cetățenii vor să participe la întâlnirea cu ApaVital / Pantazi împotriva intereselor Pașcaniului

Redacția
Încarcă...