NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Pașcani: Cine sunt absolventele care au obținut prima medie la bacalaureat, pe fiecare unitate de învățământ (FOTO)

Efort susținut, încununat de succes! Vorbim de elevele care au obținut cea mai mare medie la bacalaureat, pe fiecare unitate de învățământ din Pașcani. Trei dintre ele sunt și șefe de promoție, generația 2020.

Prima medie, cea mai mare din liceu, dar și din municipiu, este a Elenei Grosu- 9,85. Această performanţă este rodul unui studiu susţinut de-a lungul tuturor celor patru ani de liceu.  Elena Grosu este și șefă de promoție.

”Tabloul șefilor de promoție, care au confirmat și la examenele naționale că și-au meritat poziția în clasament, a devenit complet astăzi. Felicitări, Elena Grosu, 9 85, cea mai mare medie la bacalaureat, nu doar din liceu, ci și din oraș. Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani se poate lăuda cu cel mai bun procent de promovabilitate din Pascani, 95, 3%. Felicitări tuturor elevilor pentru notele frumoase obținute, felicitări pentru notele de 10 obținute la Limba și literatura română, Matematică, Anatomie, Istorie, Geografie, Logică, note care confirmă performanța mironistă.Felicitari profesorilor mironisti pentru munca depusă, felicitări părinților pentru suportul acordat în toți acești ani.Quod erat demonstrandum!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Liceului Teoretic ”Miron Costin”.

 Următoarea medie, este obținută de Roberta Elena Bița, 9,76, absolventă a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”, profil uman, filologie-intensiv engleză.

Și Colegiul Tehnic CF ”Unirea” se poate lăuda cu rezultate foarte bune. Prima medie la bacalureat, 9,38,  a fost obținută de Andreea Homan.

Următoarele două eleve sunt șefe de promoție 2020.

Alexandra Elena Zaharia este absolventă a Liceului Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga”. A obținut prima medie la bacalaureat, pe unitatea de învățământ, 8,28.

Media 8,05 a fost obținută de șefa de promoție 2020, Paula Nemțanu, de la Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”.

Tinerele au fost sprijinite de familie, dar și de cadrele didactice, care au avut încredere în ele, iar după examen a venit și recompensa.

Inspectoratul Școlar Județean Iași a centralizat rezultatele din prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020. Rata de promovare este de 71,42%. Înainte de contestații, sunt 12 medii de 10 în județul Iași, 11 la licee din municipiu și una la Podu Iloaiei.

În  sesiunea iunie-iulie 2020, au promovat 4.004 candidați, dintr-un total de 5.606 candidați prezenți. 

Pe liste, elevii nu și-au mai regăsit numele și prenumele, așa cum s-a întâmplat la sesiunile de până acum, rezultatele au fost anonimizate. Candidații s-au identificat cu un cod unic, primit în timpul examenelor.

sursa foto facebook

loading...
Advertisements

Related posts

Elevii uniriști au marcat 159 de ani de la Mica Unire

Irina Gherasim

Pregătiri pentru începerea noului an școlar la Pașcani

Ema Roman

Școlile din Stolniceni-Prăjescu sunt pregătite pentru începerea anului școlar

Teona Gherasim
Încarcă...