RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii își fac singuri dreptate: Locuitorii unui bloc au branșat singuri imobilul la rețeaua de apă potabilă

Cetățenii unui bloc din Pașcani care a fost debranșat de ApaVital în data de 19 ianuarie au luat decizia, după ce au ascultat discursul primarului Dumitru Pantazi, să se rebranșeze. Aceștia au angajat un instalator care a venit în după-amiaza acestei zile și au rebranșat blocul din nou la rețeaua de alimentare cu apă potabilă.   

Sub anonimat, cetățenii au declarat că dacă primarul a declarat că Apavital nu avea nici un drept să debranșeze blocurile și că această faptă a fost una ilegală, ei au hotărât să rebranșeze imobilul înapoi la apă înainte de a veni decizia Instanței de Judecată. În apărarea lor, cetățenii de la bloc au spus că în imobil există foarte mulți copii și bătrâni pentru care apa este o resursă indispensabilă vieții. Astfel, ei au recurs la acest gest.

Ei nu consideră că au încălcat nici o lege deoarece în aparițiile publice ale conducerii administrației publice locale s-a explicat că ApaVital funcționa fără contract de delegare aprobat de Consiliul Local, fără regulament și fără contracte de furnizare de servicii cu utilizatorii finali casnici aprobate de legislativul local.

  

Menționăm că în continuare mai sunt debranșate de la sistemul public de alimentare cu apă cinci scări de bloc până în acest moment.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

După ce a cenzurat presa incomodă, primarul Pantazi face același lucru cu cetățenii nemulțumiți

Răzvan Grecu

Plăcuțele de pe obiectivele realizate în mandatul lui Crăciunescu au dispărut. Vezi cine le-a luat!

Răzvan Grecu

Păşcănenii îi reamintesc primarului promisiunile făcute acum patru ani

Ema Roman
Încarcă...