NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cisternele Primăriei nu pot fi folosite pentru a asigura populației apă menajeră. Iată motivele!

Primăria Pașcani ar fi vrut să vină în sprijinul cetățenilor care stau de trei zile fără apă rece în blocuri. Viceprimarul Vasile Axinte a dorit să trimită cisterne cu apă la scările de bloc, de unde populația să se aprovizioneze, însă a aflat că nu poate face acest lucru.

Chiar dacă dețin o serie de utilaje cu care ar fi putut căra apa, ele nu pot fi folosite acum. Utilajul achiziționat în luna decembrie se află într-un service auto la vopsit, în culori specifice ale Primăriei după cum a fost găsită scuza, iar cel de zeci de ani folosit pentru udatul florilor este demontat, pentru că pe timp de iarnă nu funcționează.

“Am discuta cu cei de la ISU Pașcani pentru a ne ajuta cu o cisternă, dar trebuie acordul șefilor de la Iași. Cred că locatarii au cărat apă cu bidoanele”, a susținut viceprimarul Vasile Axinte.

Menționăm faptul că 5 scări de bloc din Pașcani au fost debranșate de la rețeaua publică în perioada 19-20 ianuarie.       Acestea sunt: C5 sc. A,  X Magnolia sc. B,  B23 sc. A, M3 și B10 sc. C.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Tarabe pentru piețe, cumpărate degeaba. Primăria stă cu banii în cont în loc să îi investească pentru un comerț civilizat

Marius Parteni

Dosarul „AgroComplex”: Doi funcționari publici se întorc la muncă! Primăria trebuie să le achite salariile pe 3 ani!

Răzvan Grecu

Urmele hâde ale istoriei la Iași. Ce s-a ales de fabricile naţionalizate?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site