RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cisternele Primăriei nu pot fi folosite pentru a asigura populației apă menajeră. Iată motivele!

Primăria Pașcani ar fi vrut să vină în sprijinul cetățenilor care stau de trei zile fără apă rece în blocuri. Viceprimarul Vasile Axinte a dorit să trimită cisterne cu apă la scările de bloc, de unde populația să se aprovizioneze, însă a aflat că nu poate face acest lucru.

Chiar dacă dețin o serie de utilaje cu care ar fi putut căra apa, ele nu pot fi folosite acum. Utilajul achiziționat în luna decembrie se află într-un service auto la vopsit, în culori specifice ale Primăriei după cum a fost găsită scuza, iar cel de zeci de ani folosit pentru udatul florilor este demontat, pentru că pe timp de iarnă nu funcționează.

“Am discuta cu cei de la ISU Pașcani pentru a ne ajuta cu o cisternă, dar trebuie acordul șefilor de la Iași. Cred că locatarii au cărat apă cu bidoanele”, a susținut viceprimarul Vasile Axinte.

  

Menționăm faptul că 5 scări de bloc din Pașcani au fost debranșate de la rețeaua publică în perioada 19-20 ianuarie.       Acestea sunt: C5 sc. A,  X Magnolia sc. B,  B23 sc. A, M3 și B10 sc. C.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

ApaVital anunță că va plăti redevența către municipalitate de la data pronunțării hotărârii judecătorești

Răzvan Grecu

Luni, 21 decembrie 2020, Consiliul Local este convocat într-o nouă ședință! (DOC)

Marius Parteni

Prest Serv Apa ar putea rămâne fără energie electrică din cauza ApaVital: operatorul ieșean nu a plătit niciun leu pentru tratarea apelor uzate! Primarul Dumitru Pantazi principalul vinovat de această situație!

Răzvan Grecu
Încarcă...