NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii care locuiesc pe străzi fără asfalt au făcut haz de necaz. În zonele din vale, canalizările s-au înfundat (FOTO-VIDEO)

Precipitațiile căzute în ultimele zile au dus la formarea unor adevărate bălți, mai ales în zonele unde străzile nu sunt asfaltate, dar au gropi. În oraș, canalizările au făcut față cu greu, iar în multe zone apa era și astăzi pe străzi.

Nu au fost înregistrate probleme, așa după cum se întâmpla în trecut, după cum ne-a spus la primele ore șeful Serviciului de Gospodărie Comunală. Totuși pe străzile fără asfalt din cartiere, care au și gropi, apa băltea. Un prilej bun pentru unii pășcăneni de a face haz de necaz. Un tânăr a fost filmat în timp ce simula că este la pescuit. Dintr-o baltă formată pe stradă a scos un pet. Se întâmpla pe strada Bucuriei, din Boșteni, conform postărilor de pe grupurile de socializare.

În unele zone din vale, angajații operatorului ApaVital au fost sesizați să desfunde canalizările de pe straăzile unde apa băltea, iar cetățenii erau nevoiți să ocolească zonele.    

CLICK VIDEO

  

Advertisements

Related posts

Jaful din banii publici continuă la Pașcani: Un avocat sabotează interesele municipiului

Marius Parteni

23 de camere de supraveghere în zona Deal: Sunt vizate școlile și intersecțiile!

Marius Parteni

Strada Nicolae Iorga (Mârzasca) pe hârtie asfaltată, în teren dezastru

Răzvan Grecu
Încarcă...