RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pașcani: Au sustras trei mașini, s-au plimbat cu ele, apoi le-au abandonat la câțiva zeci de metri de casa proprietarului

Trei persoane, care deocamdată nu au fost identificate, s-au plimbat ieri noapte pe străzile din Municipiul Pașcani, la volanul unor maşini ce aveau cheile lăsate în contact. Acestea aparțin unei persoane care locuiește pe strada Ştefan cel Mare şi Sfânt, din Vatra. Ulterior mașinile au fost lăsate în altă zonă.

Autoturismele nu erau mașini de lux, ele erau folosite la diverse activități de către proprietar și unii angajați. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, se vede cum persoanele urcă la volan și pleacă. Dimineață proprietarul le-a găsit la câțiva zeci de metri de casă. Una dintre ele era avariată la roata stângă din spate.

“Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au fost sesizați de către o persoană despre faptul că pe parcursul nopții, mașinile sale, care au fost lăsate parcate în stradă cu cheile în contact, ar fi fost conduse și ulterior lăsate în altă zonă, respectiv la câțiva zeci de metri de locul unde au fost lăsate inițial. Polițiștii, în urma sesizării, au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, ne-a declarat Anca Vîjîiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Polițiștii au un cerc de suspecți. Nu este exclus ca persoanele care le-au ”împrumutat” să nu fi știut că ele sunt cu cheile în contact.

  

Related posts

Fata de 14 ani reținută după bătaia din Târgu Jiu ar putea fi arestată. Anchetatorii o acuză acum și de tâlhărie

Redacția

Moarte suspectă la Sirețel! Ancheta este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași

Marius Parteni

Minor sub influența alcoolului, accidentat de o mașină pe o stradă din Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...