NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Pășcănean, transportat de urgență la spital, după ce a căzut de la 6 metri înălțime în timp ce culegea nuci

Incidentul s-a produs ieri, când un bărbat în vârstă de 33 de ani din Pașcani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut dintr-un nuc.

Mihai T. strângea ieri seară nucile, când s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 6 metri. Acesta a fost transportat cu o Ambulanță la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, iar medicii i-au pus diagnosticul de policontuzionat prin cădere.

În cursul zilei de ieri, în CPU a ajuns un bărbat policontuzionat prin cădere de la înălțime care prezenta fractură complexă de bazin, fractură complexă de femur și fracturi complexe la antebrațe bilateral. Din fericire nu a prezentat traumatism cranio cerebral și nici un fel de leziune toracică, insă a rămas internat la noi cu foaie continuă pe secția chirurgie, compartimentul de ortopedie”, ne-a declarat dr. Diana Acsinte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal de Urgenţă Paşcani.

Deoarece starea lui la sosire era stabilă, el a rămas sub atenta supraveghere a medicilor cu foaie continuă la zi, iar astăzi a intrat in blocul operator pentru rezolvarea sângerândă a fracturilor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un tânăr pășcănean cere ajutorul autorităților pentru o intervenție chirurgicală la cap

Răzvan Grecu

Numărul cazurilor noi de COVID-19 rămâne ridicat. Record de pacienți internați la Terapie Intensivă

Redacția

HARTĂ: Stăm rău. Iașul rămâne pe locul al treilea ca număr de infectări

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site