RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Falimentul Siretul SA Pașcani ar putea fi hotărât zilele viitoare

Veștile rele se țin lanț pentru conducerea societății Siretul SA Pașcani. După ce săptămâna trecută aceștia au aflat că trebuie să plătească aproximativ 40.000 lei pentru apa meteorică către ApaVital, peste două zile societatea poate primi o nouă lovitură. 

 

  

Administratorul judiciar al societății a propus deschiderea procedurii generale de faliment împotriva acestei firme, ca urmare a nerespectării obligaţiilor stipulate în planul de reorganizare, o sentinţă în acest sens putând fi dată de către Tribunalul Iaşi la termenul din 18 septembrie 2014.

Societatea pășcăneană a intrat în insolvenţă la finalul anului 2010, iar în septembrie 2011 instanţa a confirmat planul de reorganizare a firmei adoptat anterior de către creditori, cu excepţia celor bugetari.

Planul prevedea restructurarea operaţională şi funcţională prin continuarea activităţilor curente, schimbarea sistemului de organizare, a stilului de management în cadrul societăţii şi a modului său de funcţionare, mărirea capacităţii de a oferi servicii, creşterea gradului de specializare a activităţilor societăţii, creşterea eficienţei activităţilor desfăşurate în cadrul societăţii, urmând ca aceste obiective să fie atinse etapizat, într-o perioadă de trei ani.

Ulterior acest plan a fost modificat, dar schimbările respective nu au fost confirmate de instanţa de judecată. Ca atare a rămas în vigoare planul aprobat iniţial, pe care societatea din Paşcani nu a reuşit să-l respecte.

Din informațiile noastre la termenul din 18 septembrie reprezentanții societății vor încerca să obțină o amânare în acest caz.   

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Noi dovezi în cazul tunului de 3.000.000 de euro pe care firma primarului l-a tras Uniunii Europene

Răzvan Grecu

35 de ani pierduţi pe apele Siretului

Redacția

Garaje blocate de un trotuar construit în panta Mârzasca

Ema Roman
Încarcă...