RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Pantazi: „Liberalii caută să blocheză proiectele de dezvoltare!”. Bodoașcă: „Din 19 proiecte propuse de PNL, social democrații au aprobat doar 4”

Anul 2019 este unul preelectoral dacă ne referim la alegerile locale din 2020. De aceea principalii actori politici din Pașcani au început deja polemicile pe modul în care este administrat orașul.

 După ce liderul opoziției Marius Pintilie l-a criticat la televiziunea Actualitatea TV, primarul Dumitru Pantazi a ținut să-i ofere acestuia o replică în care a acuzat consilierii liberali că s-au opus proiectelor de dezvoltare.

  

  „Transmit pășcănenilor că liberalii nu și-au adus aportul cu mai nimic în acești 6 ani de când se află în Consiliul Local Pașcani, mai tot timpul căutând să blocheze proiectele de investiții ale municipiului, iar atunci când nu au soluții preferă să apară în conferințe de presă, pozând în victime.”

 

 Această acuză a primarului nu a rămas fără replică. Consilierul liberal Claudiu Bodoașcă a publicat și el pe facebook o statistică a proiectelor de hotărâre inițiate de liberali și cum au fost ele votate de social democrați.

  „În cei aproximativ doi ani și jumătate de când sunt consilier local, împreună cu ai mei colegi, am inițiat 19 Proiecte de Hotărâre ( fără sprijinul aparatului de specialitate așa cum ar fi fost legal și corect ) din care, din păcate, au fost aprobate doar 4 , deci consider că e mai mult decât “mai nimic”, dar cu siguranță este mult , mult mai mult decât cele ale colegilor consilieri locali de la PSD.”

 Ne așteaptă un an complicat și gălăgios în același timp, mai ales că sunt  două rânduri de alegeri: în primăvară europarlamentare și în toamnă prezidențiale.

Related posts

Răspunsul PSD Paşcani la solicitarea PMP: “Dumitru Pantazi se bucură de prezumţia de nevinovăţie, nu de condamnat”

Ema Roman

Comuna Răchiteni: Ședință de Consiliu Local 16 Septembrie 2015 (VIDEO)

Redacția

Grigore Crăciunescu: Inițiativă legislativă care clarifică responsabilitatea de la nivelul autorităților locale

Redacția
Încarcă...