NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi jignește NewsPascani.com, numindu-i pe editori bolnavi mintali! #ȘiEuAmMinteBolnavă, haștagul de susținere al cititorilor noștri!

Primarul Dumitru Pantazi  a reacționat într-un mod nedemn, față de funcția pe care o ocupă, la adresa jurnaliștilor de la NewsPascani.com. Pe pagina sa de Facebook, edilul municipiului Pașcani a postat un mesaj plin de ură și de acuze neprobate la adresa celor care coordonează activitatea editorialistă a celui mai important portal de știri din municipiu.

 

Bolnavi mintali, ar fi în opinia primarului Dumitru Pantazi, jurnaliștii de la NewsPascani.com pentru că au adus în discuție faptul că micuții de la Creșa nr. 1 și Grădinița cu program prelungit nr.2 au stat în frig până pe data de 4 noiembrie, deși soluția era una simplă și anume: branșarea clădirii în care funcționează acele instituții de învățământ la o centrală operată de RAGCL.

„Nu mai inventați știri, nu mai păcăliți pășcănenii de dragul banilor! Știu că vă este greu să acceptați adevărul și să vedeți că reușim! Știu că abia aștepați să vă frecați mâinile de bucurie și să râdeți de necazul oamenilor, pentru că asta faceți! Altceva NU! Din ceea ce publicați arătați că vă doare că s-a reușit!  MĂCAR INFORMAȚI CETĂȚENII ÎN MOD CORECT!  NU VĂ BATEȚI JOC!!! CHIAR NU ȘTIȚI SĂ FACEȚI DIFERENȚA?  Informațiile spuse de voi sunt false, și voi o știți! Domnule Grecu, începând cu 4 noiembrie, la cele două instituții s-a furnizat agent termic, iar cu o săptămână în urmă cei mici au avut vacanță. Vă reamintesc că în 2018 agentul termic a fost livrat de RAGCL de la jumătatea lui noiembrie, moment în care tot eu m-am implicat în rezolvarea furnizorului de gaze naturale la populație. Cum puteți gândi că am vrut să las micuții în frig? Ce minte bolnavă puteți avea?”,  a postat primarul Dumitru Pantazi.

Acuzele primarului municipiului Pașcani au fost taxate de internauți, care s-au solidarizat cu jurnaliștii de la NewsPascani.com afișând haștagul #ȘiEuAmMinteBolnavă .

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

La Focșani operatorul de termoficare a intrat în insolvență, dar cetățenii au căldură la iarnă! La Pașcani într-o situație similară, serviciul de încălzire centralizată a fost abandonat!

Răzvan Grecu

Licitație blocată pentru contractarea lucrărilor la Creșa nr.1 și Grădinița nr. 2!

Marius Parteni

Adoptarea bugetului municipiului va fi contestată la prefect, după ce secretarul Irina Jitaru a decis să nu se supună la vot amendamentele liberalilor

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site