NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi ignoră legea: nu poartă mască la întâlnirile cu alegătorii

Campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie este diferită de cele din anii trecuți. Asta deoarece candidații înscriși în cursa electorală trebuie să respecte o serie de măsuri de protecție sanitară împotriva răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, aceștia trebuie să poarte mască de protecție atât la întâlnirile electorale organizate în interior sau în exterior, cât și la interacțiunea de pe stradă cu alegătorii sau în fața locuințelor acestora.

Cu toate acestea, primarul Dumitru Pantazi, înscris în cursa electorală pentru un nou mandat, refuză să respecte aceaste reguli. În fotografiile postate pe pagina sa de Facebook acesta apare alături de staff-ul său fără mască de protecție dând mâna cu alegătorii și împărțind pliante de campanie.

Dumitru Pantazi nu este la primul incident de aceast gen. În urmă cu câteva luni a fost sancționat cu avertisment de către polițiștii pășcăneni după ce nu a purta mască la o dezbatere publică pe tema investițiilor ApaVital.

Advertisements

Related posts

Ce declaraţii trebuie depuse la Fisc luna aceasta

Redacția

Atenţie la trafic! Semafoarele din Paşcani au fost oprite

Ema Roman

Marius Pintilie: “Dumitru Pantazi este un dictator! Doar proiectele sale sunt bune, cele ale opoziției sunt uitate sau respinse la comandă”!

Răzvan Grecu
Încarcă...