NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Pantazi dictează știrile TV Bit: “Îl sun pe ăsta de la M Bit și mergeți să spuneți pășcănenilor….”(VIDEO)

Dumitru Pantazi nu știe cum să iasă cu fața curată din problema câinilor comunitari. Dacă majoritatea pășcănenilor îl îndeamnă să facă orice pentru a-i scăpa de patrupede, există și o altă categorie din care fac parte reprezentanții iubitorii de animale care se arată alarmați de modalitatea în care Primăria tratează această problemă.

 

 Pentru a avea o expunere mediatică pozitivă în acest scandal, primarul Pantazi i-a rugat astăzi pe reprezentanții Axi Hop să se ducă la TV Bit și să explice pășcănenilor că ei sunt cei care se opun strângerii câinilor maidanezi de pe străzi:

 „Îl sun pe ăsta de la M Bit și mergeți să spuneți pășcănenilor că voi, asociațiile de protecție a animalelor, nu doriți să se strângă câinii de pe străzi.(…) Îl sun pe Cojocaru să vă duceți să spuneți punctul de vedere,” i-a îndrumat astăzi primarul pe iubitorii de animale în timpul programului de audiență.

 Afinitatea primarului față de televiziunea TV Bit nu este necunoscută pășcănenilor, însă faptul că acesta telefonează patronului unui post de televiziune pentru a-i propune știri care să-l prezinte într-o lumină bună, credem că, va șoca opinia publică.

{flv}diverse/primar reporter sobolani{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

România, analizată de doi bloggeri din Marea Britanie: fascinaţi de peisaje, ospitalitate şi WIFI-ul gratuit, îngroziţi de drumuri şi de gunoaie

Redacția

Alertă radioactivă în Ucraina: a crescut de 16 ori nivelul normal

Redacția

Simona Halep, invinsa in semifinale la Indian Wells (3-6, 0-6 cu Naomi Osaka)/ N-a fost ziua ei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site