RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Otrava de șobolani care i-a ucis pe cei doi frățiori din Iași a fost adusă de la Vaslui. O rudă de-a micuților care lucrează într-un depozit a luat-o pe sub mână

Otrava de șobolani care i-a ucis pe cei doi frați din Iași a fost adusă de o rudă de-a celor mici, de la Vaslui. Surse din cadrul anchetei au precizat că otrava a fost adusă de un unchi de-al celor mici care lucrează într-un depozit în Vaslui.

„Otrava a fost adusă de la un depozit din Vaslui. Nu se găsește în magazinele obișnuite, iar folosirea ei de către persoanele neautorizate este interzisă”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Otrava conținea fosfură de aluminiu și era extrem de periculoasă. Micuții au murit pentru că au inhalat vapori după ce mama lor a pus prin câteva găuri de șoareci în casă acea substanță. Practic, cei mici nu au avut nicio șansă de scăpare atâta vreme cât au petrecut o noapte întreagă în vaporii ucigași.

Inițial s-a spus că micuții ar fi murit după ce au mâncat struguri

Cei doi frați despre care se spunea că au murit din cauza strugurilor au murit din cauza Raticidului. Mama micuților a pus otravă în câteva găuri făcute de șoareci, iar vaporii emanați în cursul nopții i-au ucis pe cei doi frați. Oamenii legii continuă ancheta și urmează să se stabilească dacă va fi cineva tras la răspundere în acest caz. Cei doi frați din Iași despre care se spunea că au murit din cauza strugurilor au murit, de fapt, din cauza Raticidului. Surse din cadrul anchetei au precizat că cei doi frați au murit din cauză că s-au otrăvit cu otravă pentru șoareci.

  

„Mama copiilor a pus în câteva găuri făcute de șoareci otravă. Vaporii emanați i-au otrăvit practic pe copii în timpul nopții. Otrava se afla într-un recipient de plastic. Au fost trimise probe către Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru a se stabili exact ce se afla în recipient”, a precizat o sursă din cadrul anchetei.

Continuarea pe bzi.ro

Related posts

Doctor: “Noi ca medici purtăm masca toată viața. Nu cred că este o limitare a libertății”

Redacția

Iohannis: Trebuie să fie făcută o dezinfecţie profundă în școli după ziua alegerilor

Redacția

Zeci de copii ar putea fi salvati prin aceasta simpla metoda! Medicii incearca cu disperare sa-i faca pe ieseni sa inteleaga acest lucru. In randul oamenilor, parerile sunt impartite

Redacția
Încarcă...