RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Orban: De multe ori m-am gândit că poate aş fi putut conduce mai bine PNL cu reprezentanţi ai TNL decât am făcut-o cu unii care zic că sunt maturi şi înţelepţi

”De multe ori m-am gândit că poate aş fi putut conduce mai bine PNL cu reprezentanţi ai TNL decât am făcut-o cu unii care zic că sunt maturi şi înţelepţi”, a afirmat preşedintele PNL.

Orban a declarat sâmbătă seară, la Venus, că s-a gândit dacă nu ar fi putut conduce mai bine PNL cu reprezentanţi de la organizaţia de tineret. 

“De multe ori m-am gândit că poate aş fi putut conduce mai bine PNL cu reprezentanţi ai TNL decât am făcut-o cu unii care zic că sunt maturi şi înţelepţi. Şi oricum am învăţat o lecţie pe care o traduc într-un slogan: Fără promovări la excepţional, numai tineri din pepiniera partidului, care au crescut în PNL, care au pornit de jos, de la campania din casă în casă, lipit afişe şi care au urcat treaptă cu treaptă. Ăsta trebuie să fie principiul carierei politice. Ştiţi cum e vorba aia, când te-ai fript cu ciorbă, sufli şi în iaurt”, a precizat Orban. 

El le-a transmis tinerilor liberali că pentru ei este cel mai important ce se decide în 25 septembrie, la Congresul PNL. 

  

“Pentru voi este cel mai important ce se va decide în 25 septembrie pentru că voi aveţi viaţa înainte,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bilanţ politic la un an de la parlamentare. România a trecut din criză în criză, reformele au fost doar pe hârtie

Redacția

Un medic din Brașov contrazice recomandările ministrului Tătaru privind măștile de protecție

Redacția

Propagandiștii Kremlinului, „consternați” de exploziile de la baza aeriană din Crimeea: „Deja e prea mult”

Redacția
Încarcă...