RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Octavian Berceanu, după Untold: ”Să te poţi plimba liniştit printr-un parc curat, la numai două zile după ce a fost călcat de 400.000 de oameni, chiar e de poveste/ Poate se întâmplă ceva bun şi prin parcurile Bucureştiului”

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu susţine, marţi seară, că este ”de poveste” să te poţi plimba printr-un parc curat, la numai două zile ce a fost călcat de 400.000 de oameni, referindu-se la Festivalul Untold, menţionând că poate se întâmplă ceva bun şi prin parcurile din Bucureşti.

Octavian Berceanu a postat, marţi, pe pagina sa de Facebook, două mesaje cu referire la Festivalul Untold din Cluj, precizând că se află în Parcul Central Cluj-Napoca.

Berceanu publică două fotografii, cu statuia lui Liviu Rebreanu, cum arăta duminică seară, la finalul manifestării – plină de gunoaie – şi cum arată două zile mai târziu, curată.

“Sutele de artişti şi 400.000 de oameni aduşi împreună pentru muzica sunt doar o parte din povestea Untold. Festivalul a strâns oameni, în patru zile cât tot litoralul românesc în cele mai bune trei weekenduri împreună. Şi să te poţi plimba liniştit printr-un parc curat, la numai două zile după ce a fost călcat de 400.000 de oameni, chiar e de poveste. Anul trecut organizatorii au refăcut parte din parc pe bani. Poate se întâmplă ceva bun şi prin parcurile Bucureştiului, who knows?”, a

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Borussia Dortmund vs Freiburg 5-1 / Erling Haaland și Thomas Meunier au reușit câte o “dublă”

Redacția

Prședintele PSD: Cred că până în 2024 vom circula pe autostradă până în Moldova

Redacția

Incendiu de vegetaţie pe o suprafaţă de circa 2,5 hectare în municipiul Vâlcea / Focul ar fi fost pus intenţionat de o persoană neidentificată

Redacția
Încarcă...