NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O fetiță, primul copil venit pe lume în 2013 la Spitatul Municipal de Urgență

Primul bebeluș venit pe lume în 2013 la Maternitatea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani este o fetiță care a cântărit la naștere 3 kg. Cea care a născut-o are 22 de ani, se numește Ana Maria Moțcu, și este din comuna Stolniceni-Prăjescu. Bebelușul a venit pe lume în jurul orelor 3.45 ale dimineții de 1 ianuarie 2013. Mama micuței nu este la prima sarcină, ea mai având acasă o fetiță de 2 ani.

 

 Și eu și soțul meu ne-am dorit foarte mult cel de-al doilea copil. A fost o sarcină mai grea, dar cu siguranță totul va decurge bine. Nu știu încă ce nume îi vom da”, ne-a declarat Ana Maria Moțcu.

 În aceeași zi la maternitatea unității medicale au mai venit pe lume alți doi bebeluși, iar pe data de 2 ianuarie s-au mai născut patru.

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sute de participanți la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți, la Pașcani. O singură persoană a fost angajată pe loc, 120 au fost selectate în vederea angajării

Oana Cordoneanu

Familii care pleacă din țară din cauza școlii: „Am plecat cu sufletul îndoit, speram să regret, dar văd ce se întâmplă și mă felicit”

Redacția

Cete de colindători primite cu bucurie de tătăruşeni! Iată imagini de la parada tradiţională (FOTO/VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site