NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

O fetiță de 9 ani, din județul Iași, abuzată de un individ. A reușit să o agreseze sexual, după ce a păcălit-o

un-fost-balerin-britanic-s-a-folosit-de-“faima”-sa-“pentru-a-abuza-tinere-femei”-/-a-fost-condamnat-la-9-ani-de-inchisoare-pentru-viol

Un bărbat a fost trimis la pușcărie de către judecători, după ce a fost acuzat că a abuzat sexual o fetiță de doar 9 ani. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat pe Ioan Balint la 3 ani de pușcărie, pentru agresiune sexuală în formă agravată. Anchetatorii ieșeni susțin că individul a păcălit o fetiță, după care a abuzat-o. La audieri, ieșeanul a recunoscut totul cu o nonșalanță incredibilă

O fetiță de doar 9 ani a trecut prin clipe de groază, fiind abuzată de către un ieșean. Individul a reușit să o agreseze sexual, după ce a păcălit-o. În fața anchetatorilor, agresorul a recunoscut totul. Astfel, ieșeanul a fost trimis la pușcărie de către judecători, după ce a fost acuzat că a abuzat fetița.

Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Hârlău l-au condamnat recent pe Ioan Balint la 3 ani de pușcărie, pentru agresiune sexuală în formă agravată.

„Instanța reține că apărătorul din oficiu al persoanei vătămate minore, prin reprezentantul ei legal, s-a constituit parte civilă în prezentul proces penal cu suma de 10.000 de lei, cu titlu de daune morale. Dispune disjungerea laturii civile în ceea ce o privește pe partea civilă minoră”, au afirmat judecătorii ieșeni.

  

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Ioan Balint (51 de ani) a început pe data de 24 august 2021. Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe individ sub acuzația de agresiune sexuală în formă agravată. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv, de pe data de 2 august 2021.

„În fapt, s-a reținut că, pe data de 28 iulie 2021, în jurul orei 15:00, inculpatul a întreținut acte de natură sexuală cu minora în vârstă de 9 ani, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a se apăra și de a-și exprima voința”, au menționat anchetatorii ieșeni.

Individul din localitatea Săveni, condamnat și în Italia

În urma incidentului, minora le-a povestit rudelor grozăvia prin care a trecut și l-a indicat pe Ioan Balint ca fiind cel care a agresat-o sexual. La scurt timp, rudele fetiței au mers țintă la Poliție. Oamenii legii au declanșat o anchetă și l-au săltat pe individ, ducându-l la audieri. Acolo, Balint a recunoscut comiterea faptei.

„Instanța reține că inculpatul, recunoscând săvârșirea infracțiunii și fiindu-i admisă cererea de judecare potrivit procedurii simplificate în cazul recunoașterii învinuirii, va beneficia de reducerea cu o treime a acestor limite speciale de pedeapsă cu închisoarea prevăzute de lege. Se va avea, de asemenea, în vedere și faptul că inculpatul nu este la primul raport juridic de conflict cu legea penală, așa cum rezultă din fișa de cazier judiciar a acestuia, atașată la dosarul cauzei, dar și atitudinea extrem de sinceră adoptată de acesta atât în cursul urmăririi penale, cât și al cercetării judecătorești, precum și faptul că a recunoscut și regretat comiterea faptei, colaborând în acest sens cu organele judiciare. Instanța, din oficiu, a solicitat fișa de cazier judiciar a inculpatului din care rezultă faptul că acesta este înscris în evidențele cazierului judiciar cu o condamnare penală anterioară, pronunțată de o instanță din Italia”, au concluzionat judecătorii ieșeni.

bzi.ro

Advertisements

Related posts

Municipiul Iaşi se menţine la o incidenţă de peste 3,5 la mie. Peste 23.000 de cazuri de COVID, în oraş, de la începutul pandemiei

Redacția

Taximetrist din Iași găsit în stop cardio respirator. Medicii nu l-au mai putut salva

Redacția

O doctorită şi-a dat în judecată instituţia la care lucrează pentru că şefii i-au tăiat bani din salariu

Redacția
Încarcă...