NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O femeie de 61 de ani a zăcut moartă ore întregi chiar în curtea Spitalului

Situaţie de-a dreptul revoltătoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Botoşani. O femeie de 61 de ani a zăcut ore întregi moartă, fără ca nimeni să se sesizeze. Trupul neînsufleţit a fost ridicat abia după două ore.

Soţul femeii a fost cel care a cerut ajutorul unui ambulanţier ca să-şi transporte soţia acasă. Cei doi erau cunoscuţi ca fiind oameni ai străzii şi îşi făceau veacul la spital. Întrebat dacă femeia se poate ţine pe picioare, bărbatul a recunoscut că este moartă.

„Am rămas blocat. Nu ştiam dacă e o glumă. M-a dus şi mi-a arătat-o, după staţia de oxigen, era acoperită cu câteva pături. Nu m-am apropiat mai mult, dar am mers la spital şi am anunţat personalul, gardienii, chiar şi pe cineva de la ambulanţă”, a povestit bărbatul pentru Monitorul de Botoşani.

Tot ambulanţierul a fost cel care a sunat la 112. În cele din urmă, la faţa locului a ajuns un echipaj de criminalişti, care a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

  

„Cadavrul a fost ridicat în vederea efectuării autopsiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. La definitivarea anchetei se va propune o soluţie procedurală”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

observator

Advertisements

Related posts

Un audit energetic te ajută să-ți protejezi banii din facturile de energie

Redacția

Cum se ţine postul Sfintei Marii. Cerințe speciale pentru zilele de luni, miercuri şi vineri

Redacția

Tânără din Iași prinsă la furat pijamale dintr-un magazin

Redacția
Încarcă...