RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Numarul abonatilor RAGCL scade tot mai mult

De la un an la altul se schimba cifra abonatilor Regiei Autonome de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani (RAGCL). Numai in acest an s-au debransat de la sistemul centralizat 399 de cetateni, astfel ca regia de termoficare mai are la ora actuala 3.928 de abonati.

„Pana acum s-au debransat de la sistem 399 apartamente. Dintre acestea, 100 de apartamente au fost debransate de noi din cauza datoriilor mari ori din cauza faptului ca in bloc au ramas doar 3 apartamente. La ora actuala mai avem in sistem 3.928 de apartamente, 4 colegii, o scoala generala, 5 gradinite si 60 de agenti economici. Doar 45% au ramas in sistem. Urmeaza sa intre in conservare si o centrala termica, fiind vorba despre CT10. Pe parcurs am fost nevoiti sa facem si o reducere de personal datorita faptului ca a scazut productia. Si acum ar mai trebui sa facem reduceri, dar nu mai avem practic de unde. De la 250 persoane angajate, am mai ramas cu 105”, a declarat Georgeta Sandu, directorul general al RAGCL.

Aceasta a precizat faptul ca unitatea de termoficare este pregatita sa infrunte sezonul rece. „Nu avem datorii la gaz si pot spune ca suntem pregatiti pentru iarna. S-a incercat sa se acopere din datorii tocmai pentru a nu intampina probleme in sezonul rece”, a incheiat Georgeta Sandu.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Preţul la agentul termic va scădea începând cu 1 noiembrie

Ema Roman

Talibanii interzic muzica. Purtătorul de cuvânt al islamiștilor: „Sperăm să îi convingem pe oameni, nu să îi pedepsim”

Redacția

RAGCL: Programul de sărbători și numărul de telefon pentru intervenții

Redacția
Încarcă...