NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Numarul abonatilor RAGCL scade tot mai mult

De la un an la altul se schimba cifra abonatilor Regiei Autonome de Gospodarie Comunala si Locativa Pascani (RAGCL). Numai in acest an s-au debransat de la sistemul centralizat 399 de cetateni, astfel ca regia de termoficare mai are la ora actuala 3.928 de abonati.

„Pana acum s-au debransat de la sistem 399 apartamente. Dintre acestea, 100 de apartamente au fost debransate de noi din cauza datoriilor mari ori din cauza faptului ca in bloc au ramas doar 3 apartamente. La ora actuala mai avem in sistem 3.928 de apartamente, 4 colegii, o scoala generala, 5 gradinite si 60 de agenti economici. Doar 45% au ramas in sistem. Urmeaza sa intre in conservare si o centrala termica, fiind vorba despre CT10. Pe parcurs am fost nevoiti sa facem si o reducere de personal datorita faptului ca a scazut productia. Si acum ar mai trebui sa facem reduceri, dar nu mai avem practic de unde. De la 250 persoane angajate, am mai ramas cu 105”, a declarat Georgeta Sandu, directorul general al RAGCL.

Aceasta a precizat faptul ca unitatea de termoficare este pregatita sa infrunte sezonul rece. „Nu avem datorii la gaz si pot spune ca suntem pregatiti pentru iarna. S-a incercat sa se acopere din datorii tocmai pentru a nu intampina probleme in sezonul rece”, a incheiat Georgeta Sandu.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Sudul Moldovei, sub viscol. Restricții de trafic pe două tronsoane de drum național

Redacția

Panouri luminoase la trecerile de pietoni din Pașcani. Branșări și extinderi de rețele de gaz în suburbii

Diana Marcu

Taxă de salubrizare plătită la Serviciul de Taxe și Impozite Locale

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site