NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Novak Djokovic află dacă primește viză pentru Australian Open. Guvernul de la Canberra și-a făcut cunoscută poziția înaintea audierii

Novak Djokovic află în această noapte dacă va primi permisiunea să participe la Australian Open, turneul pe care l-a câștigat de nouă ori până acum, sau dacă trebuie să-și facă bagajele și să plece acasă. Procesul va fi transmis LIVE, începe la ora 01:00 dimineața, ora României, iar celebrul tenismen va fi în sală.

După ce autoritățile federale australiene au refuzat să-i permită intrarea în țară, din cauză că nu este vaccinat, scandalul în care este implicat numărul 1 mondial a stârnit un interes imens. Audierea lui Novak Djokovic va fi transmisă în direct, iar decizia are la bază tocmai dorința de a asigura transparență, ca să nu existe loc de interpretări și speculații conspiraționiste.

Cum a început saga lui Djokovic în Australia

Novak Djokovic, care nu a spus niciodată dacă s-a vaccinat sau nu împotriva Covid-19, a primit o „derogare medicală” pentru a putea juca primul Grand Slam al anului (17-30 ianuarie). Această derogare, ale cărei motive nu au fost explicate, a stârnit multe critici în Australia, în presă, în lumea politică şi cea a sportului.

  

Avocații tenismenului sârb susțin că acesta a avut recent COVID-19, fiind testat pozitiv pe 16 decembrie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Liceul Miron Costin s-a calificat la faza județeană a Olimpiadei Gimnaziilor la fotbal

Teona Gherasim

CSM Pașcani a pierdut victoria din deplasarea de la Liești, în prelungirile meciului

Marius Parteni

Messi, în lacrimi la conferinţa de presă: „Am făcut tot timpul ce am putut ca eu și clubul Barcelona să fim cei mai buni din lume”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site