RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nou scandal între suveraniștii din România

Între Diana Șoșoacă, șefa Partidului S.O.S., și George Simion, președintele AUR, au loc noi contre atât pe teme privind raportarea la colaborarea cu partidele din Parlament, precum și pe încercarea înnodării unor relații în exterior.

Din foști colegi de partid, Șoșoacă și Simion au ajuns adversari FOTO Inquam Photos

Din foști colegi de partid, Șoșoacă și Simion au ajuns adversari FOTO Inquam Photos

Domnul Simion, nu vă e rușine? Cine v-a permis dumneavoastră să văd duceți la Ambasada Israelului și să spuneți că poporul român e antisemit și a ucis evrei? V-am dat noi vreodată voie, poporul și naționaliștii? Sunteți un trădător al României și al neamului românesc. Nici Iliescu și nimeni nu a reușit să facă ce ați făcut dumneavoastră“, a fost prima acuzație a senatoarei Șoșoacă, lansată într-un interviu la Realitatea TV.

  

Răspunsul lui Simion a venit într-o intervenție pe pagina sa de Facebook, unde a precizat că nu a negociat nimic cu israelienii. „A venit ambasadorul Israelului la Parlament, s-a văzut cu noi. Și-a dat seama toată lumea că nu suntem antisemiți, că nu țin etichetările astea. Au venit unii și alții că «de ce ați recunoscut Holocaustul?». Păi, o lume întreagă știe. Ce voiați, să nu recunoaștem evidența?

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Jurgen Klopp, dezamăgit după eșecul cu Wolverhampton din Premier League: „Nu există scuze”

Redacția

Captură de țigări de contrabandă în valoare de 1,5 milioane de euro în Mehedinți/ Țigările erau ascunse într-un TIR condus de un cetățean bulgar

Redacția

Zelenski: Ucraina va fi în Uniunea Europeană. Şi vom obţine asta, în special, prin transformarea ţării noastre

Redacția
Încarcă...