RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Mirel Pristavu – reales în funcţia de preşedinte al Sindicatului Învăţământ Spiru Haret Iaşi! O singură modificare în structura de conducere

Schimbări la nivelul conducerii Sindicatului Învăţământ Spiru Haret Iaşi.  Săptămâna trecută a avut loc Conferinţa Judeţeană de alegeri,  concomitent cu sărbătorirea personalului  din învățămât care s-a pensionat în anul 2017.

 

  

În funcţia de preşedinte a fost reales profesor Mirel Pristavu, alături de o echipă cu care va conduce sindicatul în următorii patru ani.

La nivelul echipei a avut loc o singură modificare, şi anume, în locul lui Florentin Maftei – profesor la Liceul Tehnologic Lespezi, care se pensionează, a fost ales profesorul Ioan Răzvan Botezatu – de la Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga Paşcani.

Astfel, componenţa sindicatului este următoarea Preşedinte – Mirel Pristavu, vicepreşedinţi  Dan Bîrgăoanu – profesor la Liceul Teoretic Miron Costin din Paşcani şi Diana Bichescu  – profesor la Şcoala Garabet Ibrăileanu din Târgu Frumos.

Membrii Lenuţa Enoiu – profesor la Liceul Bogdan Vodă din Hălăuceşti, Daniela Brumă – profesor la Şcoala Deleni, Alina Turcu – profesor la Colegiul Tehnic de Căi Ferate Unirea Paşcani şi Ioan Botezatu – profesor la Liceul Tehnologic Economic Nicolae Iorga Paşcani.

Sindicatul Învăţământ Spiru Haret Iaşi a organizat recent Conferinţa Judeţeană de alegeri. 

Related posts

Anchetă la Școala Specială din Pașcani. Un elev de casa a V-a, victima unei agresiuni! Update: Reacția ISJ Iași oferită de Garbriela Nedelcu, inspector școlar!

Marius Parteni

Profesorii merituoşi, recompensaţi

Redacția

Promovarea ofertelor educaţionale pentru clasa pregătitoare, la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”

Ema Roman
Încarcă...