RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Norvegia cauta 50 de ghizi poligloti

Catalanii au pornit in cautare de strungari romani. Persoanele interesate sa obtina unul din cele doua posturi libere din firma Barcelona Innovation and Tehnical – BCI isi pot depune CV-urile si scrisorile de intentie pana in ultima zi a acestei luni.

Catalanii solicita celor interesati sa fi absolit o scoala profesionala si sa aiba experienta de minimum cinci ani in operarea masinilor tip Fanuc si strungurilor tip Okuma CNC cu program propriu. Angajatorul nu solicita cunoasterea unei limbi straine si ofera posibilitatea de cazare, masa si cheltuieli de calatorie, salariul brut anual fiind cuprins intre 18.000 si 24.000 euro, pentru un program zilnic de la 7 la 19. Documentele pot fi trimise pe adresa info@bcintec.com. Totodata, firma Nowegian Guideservice din Norvegia cauta 50 de ghizi turistici poligloti pentru perioada 15 aprilie – 1 septembrie. „Solicitantii trebuie sa fie interesati de cultura, istoria si geografia norvegiana. Candidatii selectati vor fi supusi unor teste de limba straina si vor trebui sa participe la un program de instruire (curs on-line inainte de a merge in Norvegia, plus un curs on-site in Norvegia de la 22 aprilie pana la mijlocul lunii mai). Candidatii cu studii superioare (minimum un an la nivel de Universitate) vor avea prioritate”, se arata in anunt. Salariul lunar ar urma sa fie de 2000 euro brut, exceptand insa cheltuielile de cazare, evaluate la aproxiamtiv 550 euro/lunar, si de hrana. Aplicantii trebuie sa vorbeasca fluent engleza, germana la nivelele C1 sau C2, spaniola – nivel B2 la C2, iar cunostintele de limba franceza ar constitui un avantaj. CV-urile si scrisorile de intentie in limba engleza pot fi depuse pana pe 18 martie pe site-ul guide@vossguideservice.no.

sursa ziarul de iasi

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Trenurile speciale: o variantă de a aduce credincioşii la Iaşi să-l vadă pe Papa Francisc

Redacția

Veste extraordinară! Indemnizaţia de creştere a copilului s-a majorat de la 1 ianuarie. Câţi bani vor primi tinerele mămici

Redacția

Moarte cumplită pentru un tânăr de 18 ani. A fost găsit carbonizat în mansarda cuprinsă de flăcări

Redacția
Încarcă...